Kontakta oss

Möbeltapetsering och renovering

på Lidingö

Renovering av trämöbler på Lidingö i Stockholm

Ett färdigknutet resårhus på en traditionellt stoppad fåtölj
Resårer knyts ihop med kraftigt garn enligt traditionell tapetserarteknik
Ett kraftigt väv av linne har laggts på ett resårhus och spikats fast på stommen. Resårerna har sytts fast på linneväv på ett traditionellt vis.

Trårenovering i Stockholm. Behöver din stol eller soffa båttre hållning? Tveka inte att höra av dig!

Behöver din stol eller soffa bättre hållning?

Tveka inte att höra av dig!

Artesan Studio Stockholm har lång erfarenhet av att arbeta med alla typer av möbler som behöver restaurering och ett nytt liv.


 

Vi använder både det gedigna traditionella hantverket (äldre möbler) och nutidens arbetstekniker (fabrikstillverkade möbler). Vi har ett brett utbud av olika stoppningsmaterial.

 

Till möbler som ser mer eller mindre trötta ut, dvs. har tappat sin stil och form, bygger vi upp nya stoppningar.

Möblerna kläs med möbeltyger och läder av högsta kvalitet. Vi åtar gärna uppdrag att restaurera så väl antika möbler som nytillverkning av designmöbler.

 

Vill Du ge din stol, fåtölj, eller soffa ett nytt liv? Låt oss klä om den!

 

Kom ihåg, att vi också arbetar med

- sänggavlar

- gardiner

- utomhusmöbler

- båtdynor

och bilsäten.

 

Även skador på trä och läder repareras.

 

Undrar Du hur din möbel kan återställas till sin ursprungliga prakt? Ändras på ett stilfullt sätt?

 

Tveka inte att höra av Dig!

 

Vi vägleder dig gärna genom de olika valen. Du får också råd om hur just Din möbel kan renoveras utan att under processen skada det ursprungliga formspråket eller sänka värdet.

Vi på Artesan Studio Stockholm har lång erfarenhet av att arbeta med alla typer av möbler som behöver restaurering och ett nytt liv

TELEFON

070 055 55 03

behöva,behöver,stol,soffa,bättre,hållning,hör,höra,tevka,inte,Artesan,Studio,Stockholm,lång,erfarenhet, arbeta,alla,typ,typer,möbler,restaurering,nytt,nya,ny,liv,använda,använder,gedigna,traditionell,traditionella, hantverk,hantverket,äldre,gamla,möbler,nutid,nutidens,arbetstekniker,fabrikstillverkade,brett,bred,utbud, olika,stoppningsmaterial,stoppning,fåtölj,soffa,stol,stoppningar,stoppa,material,mer,mindre,trötta,trött,tappa,tappat,stil,form,bygga,bygger,klä,kläs,möbeltyg,möbeltyger,läder,hög,högsta,kvalitet,åta,gårna,uppdrag,restaurera,antika,nytillverkning,design,designmöbler,vilja,ge,din,er,vår,låt,låta,om,kom,ihåg,sängavel, sänggavlar,gardin,gardiner,utomhus,utomhusmöbler,båtdynor,dynor,bil,bilsäte,bilsäten,även,skada,skador,trä, läder,reparera,repareras,undra,återställa,återställas,ursprunglig,ursprungliga,prakt,ändra,ändras,stilfullt,stil, vägleda,vägleder,gärna,genom,olika,valen,val,råd,renovera,renoveras,under,utan,process,processen, formspråk,inte,skada,sånka,minska,degradera,vård,vårdet

ADRESS

Fregattvägen 9, 18137 Lidingö


Kontakta oss

Vi använder av oss både det gedigna hantverket med äldre möbler och nutidens arbetstekniker med fabrikstillverkade möbler. Vi arbetar med ett brett utbud av olika stoppningsmaterial och bygger upp nya stoppningar för möbler som har tappat sin stil och form
 
 
 
 
Artesan Studio på sociala medier facebook och instagram

Hitta oss på sociala medier

Facebook

Möbeltapetserare på Lidingö i Stockholm på sociala medier facebook

Instagram 

Artesan Studio Stockholm på sociala medier
Möbeltapetsering I Artesan Studio Stockholm

Artesan Studio Stockholm

Design och MöbeltapetseringCopyright © All Rights Reserved 2022