Logga Artesan Studio Stockholm
Kontakta oss

Möbeltapetsering och renovering

på Lidingö

Renovering och konservering på äldre möbler av Tapetserare Stockholm.

Ett färdigknutet resårhus på en traditionellt stoppad fåtölj
Resårer knyts ihop med kraftigt garn enligt traditionell tapetserarteknik
Ett kraftigt väv av linne har laggts på ett resårhus och spikats fast på stommen. Resårerna har sytts fast på linneväv på ett

Vi renoverar din stol eller soffa och är erfarna och skickliga hantverkare i Stockholm.

Behöver din stol eller soffa bättre hållning?

Tveka inte att höra av dig!

Artesan Studio Stockholm erbjuder professionella tapetserartjänster och har lång erfarenhet av att arbeta med alla typer av möbler som behöver renovering och ett nytt liv.


 

Vi använder både det gedigna traditionella hantverket (äldre möbler) och nutidens arbetstekniker (fabrikstillverkade möbler). Vi har ett brett utbud av olika stoppningsmaterial.

 

Till möbler som ser mer eller mindre trötta ut, dvs. har tappat sin stil och form, bygger vi upp nya stoppningar.

Möblerna kläs med möbeltyger och läder av högsta kvalitet. Vi åtar gärna uppdrag att restaurera så väl antika möbler som nytillverkning av designmöbler.

 

Vill Du ge din stol, fåtölj, eller soffa ett nytt liv? Låt oss klä om den!

 

Kom ihåg, att vi också arbetar med

- sänggavlar

- gardiner

- rottingflätning

- utomhusmöbler

- båtdynor

och bilsäten.

 

Även skador på trä och läder repareras.

 

Undrar Du hur din möbel kan återställas till sin ursprungliga prakt? Ändras på ett stilfullt sätt?

 

Tveka inte att höra av Dig!

 

Vi vägleder dig gärna genom de olika valen. Du får också råd om hur just Din möbel kan renoveras utan att under processen skada det ursprungliga formspråket eller sänka värdet.

Vi på Artesan Studio Stockholm har lång erfarenhet av att arbeta med alla typer av möbler som behöver restaurering och ett nytt liv

Tapetserarmästare, Mästarbrev i tapetseraryrket


Tapetserarmästare


Över 20 år i branchen.

Innehar ett Gesällbrev och ett Mästarbrev.


Hmägutbildad Tapetserarmästare som har arbetat länge med ett stort bredde av olika uppdrag. Konsthantverkare i en mindreskalig produktion.
Telefon: 070 055 55 03

TELEFON

070 055 55 03

behöva,behöver,stol,soffa,bättre,hållning,hör,höra,tevka,inte,Artesan,Studio,Stockholm,lång,erfarenhet, arbeta,alla,typ,typer,möbler,restaurering,nytt,nya,ny,liv,använda,använder,gedigna,traditionell,traditionella, hantverk,hantverket,äldre,gamla,möbler,nutid,nutidens,arbetstekniker,fabrikstillverkade,brett,bred,utbud, olika,stoppningsmaterial,stoppning,fåtölj,soffa,stol,stoppningar,stoppa,material,mer,mindre,trötta,trött,tappa,tappat,stil,form,bygga,bygger,klä,kläs,möbeltyg,möbeltyger,läder,hög,högsta,kvalitet,åta,gårna,uppdrag,restaurera,antika,nytillverkning,design,designmöbler,vilja,ge,din,er,vår,låt,låta,om,kom,ihåg,sängavel, sänggavlar,gardin,gardiner,utomhus,utomhusmöbler,båtdynor,dynor,bil,bilsäte,bilsäten,även,skada,skador,trä, läder,reparera,repareras,undra,återställa,återställas,ursprunglig,ursprungliga,prakt,ändra,ändras,stilfullt,stil, vägleda,vägleder,gärna,genom,olika,valen,val,råd,renovera,renoveras,under,utan,process,processen, formspråk,inte,skada,sånka,minska,degradera,vård,vårdet
Adress: Fregattvägen 9, 18139 Lidingö

ADRESS

Fregattvägen 9

18137 Lidingö

Omklädning av Lamino fåtölj, öronlappsfåtölj, soffa, stol, bänkar med mera.
Måndag - Torsdag
10:00 - 17:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lördag - Söndag
Stängt

Kontakta oss

 
 
 
 
En öronlappsfåtölj i blommigt tyg stoppad och klädd om av en möbeltapetserare på Artesan Studio Stockholm.
Omstoppad och klädd Nelo "Flight High" Swedish Chair och Ottoman Designad av Takashi Okamura.
Reparation av ett läderbälte på Børge Mogensen "Spanska stolen", fåtölj, Erhard Rasmussen Danmark.

7 Anledningar till att klä om möblerSkickligt hantverk


En möbeltapetserare kombinerar konst, vetenskap, matematik och historia med instinkt och vision. Varje stoppad möbel är ett resultat av den genomtänkta tillämpningen av århundraden av kunskap och innovation.Stödjer lokal ekonomi

 

Genom att arbeta med en tapetserare stödjer du en småföretagare, behåller dina pengar i ditt samhälle, investerar i entreprenörskap och bidrar till ett mer självförsörjande, välmående och kulturellt levande plats att bo på.Avfallsminskning


Att investera i att klä om möbler håller möbler i bruk och borta från soptippen. Möbeltapetserarverkstäder är unikt positionerad för att hjälpa till att tackla den växande möbelavfallskrisen, som har vuxit från 2 miljoner ton till över 12 miljoner ton på bara en generation.


 

Restaurering av arvegods

 

Äldre möbler designades för lång livslängd, med högkvalitativa material och överlägsen konstruktion. Tapetserare använder både traditionella och moderna tekniker för att ge nytt liv åt antikviteter, vilket säkerställer att arvegods förblir användbara och vackra, vilket ger glädje och komfort till flera generationer.

 

 

Anpassning

 

En tapetserare kommer att kunna ge dig de material av högsta kvalitet som finns tillgängliga enligt dina behov. Beslut som fattas baserat på komfort, livslängd och funktion är vida överlägsna de snabba och billiga val som görs under massproduktion. Naturliga eller kemikaliefria material är också ett alternativ.

 

 

Artisteri

 

Magin börjar, inom möbeltapetserarkonsten, när erfarenhet kombineras med kärlek, vetenskap matchas med stil och kreativa beslut matchas med branschstandarder. tapetseringskonsten finns i såväl i möbelstommens som tapetserarens ben.Översättning av text från källan:

National Upholstery Association, 7 Reasons to choose Reupholstery,

February 28, 2021.

https://nationalupholsteryassociation.org/news-blog/10150066

7 Anledningar till att klä om möbler och välja möbeltapetsering hos Artesan Studio Stockholm
Möbeltapetsering är ett skickligt och professionellt hantverk med en lång tradition. Klä om Emma fåtölj hos oss.
Restaurering och renovering av av arvegods, gammal Emmafåtölj, stolsits, stolar, klä om bilsäten, alla typer av möbler hos oss.
Möbeltillverkare stockholm, som säljer jobs handtryck, Kvadrat, JAB, Svenskt Tenn tyger och samarbetar med Lidingö möbelverkstad och andra duktiga hantverkare.
Möbeltapetserare som finns här för dig i Stockholm. Omklädning av möbler och skräddarsydda gardiner kan beställas från oss.

Hitta oss på sociala medier

Facebook

Klä om möbler i Stockholm och låt oss hjälpa dig med dina begagnade möbler.

Instagram 

Här klär vi om dina möbler i fårskinn, läder och tyg. Vi kan även skapa effekter på tyg med olika tekniker.

Pinterest

Möbeltapetsering I Artesan Studio Stockholm

Artesan Studio Stockholm

Design och MöbeltapetseringCopyright © All Rights Reserved 2024